Nur Natasya ♥

D'Boss!

Assalamualaikum semua. Welcome to my site. Please behave urself and harsh word not allowed.


Entries About Linkies


Banner


photobucket

Credits!

Template: zaatboy boy
Basecodes: AtieQa Afiqah
Others:   


Surat Cinta Buatmu ♥




        Ehem, assalamualaikum sweetheart ;) Hihi, sukahati saya lah nk panggil awak ape pun :b Awak, tengah buad ape? Dah makan? Dah minum? Dah mandi? Dah solat? Hihi semua saya nak tanya kan :') Awakkkkk, awak ingat tak tarikh 13.2.2013? Tak ingat? Haa takpe, biar saya ingatkan :)

       13.2.2013 tu tarikh 1st date kite :') Haha awak ingat tak macam mana 1st date kite? Haha masatu masing masing tengah serabut kan? Dengan rambut saya yg baru potong and macam -.- haha. Awak ingat tak masa mula mula saya nampak awak? Haha terus nk ukur ketinggian eh? Masing masing tknak kalah kot masatu xD Hmmm tarikh nilah 1st kite meet. First hug kite, first kiss kite :') Hmm haha saya rindu sangat nak macam masatu ;')

       Hmm saya harap sangat awak jadi milik saya semula :') Walaupun takkan terjadi. Tapi saya tetap berdoa supaya awak lah jodoh yg dah ditetapkan olehNya. Walaupun awak dah lupa saya, benci saya, tapi saya tak Akim :') Saya sebaliknya :) Jujur saya cakap ye Alhamdulillah saya dah dapat terima semua ni sikit demi sikit. Tapi.... entahlah :') Tak tahu lah kenapa susah sangat saya nak buang perasaan saya ni kat awak.

       Saya tetap tak boleh nak lupakan awak. Awak nak tahu kenapa? Sebab awaklah kenangan terindah saya :') awaklah cinta terakhir saya :') Walau apapun jadi, saya tetap tunggu awak akim :') Hati saya tetap pilih awak. Saya tak tahu kenapa. Hmmmm saya tetap pegang janji saya Akim. Walaupun masatu awak dah bahagia dengan pengganti saya :') Saya tetap akan tunggu awak.

      Jujur saya cakap, tak pernah saya sayangkan orang lain macam saya sayangkan awak. Saya sayang awak macam saya sayang Arwah abah saya :')And you know what? Gambar awak, gambar kite, tiket wayang semua saya simpan lagi. Nak tahu kenapa? Sebab bila saya rindu, semua tu lah jadi ubatnya :') Setiap malam saya akan peluk cium semua tu. Bila saya buad macam tu, saya rasa macam yg saya peluk cium tu awak :')

      Hmm saya rindu nak panggil awak 'b, dyy, baby, sayang, oncett, tambi, macha, keping' semua lah :') Saya rindu nak cuit hidung awak, usap pipi awak, hold hand dengan awak, tenung muka awak lelama, cium pipi awak. Yg paling saya rindu pelukan awak, rindu nak salam awak, rindu ciuman awak dekat dahi saya. Saya rindu semua tu :'D  Saya tahu awak dah tknak saya. Saya tahu awak dah benci saya, tapi tak tahulah knp saya tetap tunggu awak.

     Hmm awak ingat tak janji awak kat saya? Janji awak untuk dapatkan kerja bagus and nak meminang saya? Saya tunggu Akim :') Saya tunggu walaupun mungkin benda tu takkan terjadi. Kalau lah awak bagi saya peluang, saya janji yg saya takkan sia siakan peluang tu. Saya janji Akim. Tapi..... nak buad macam mana. awak memang dah tknak saya. Saya terima :')

     Awak, awak jaga diri tau kat sana? Saya dah takde untuk jagakan awak lagi :') Jangan lupa solat, kalau sakit jgn lupa makan ubat. Kalau teruk pergi klinik! Hmm kalau ada pape just ws/text or call je saya k :) Saya tunggu. Haha tetiba rindu nak dengar suara awak. Rindu nak dengar suara mengada awak bila saya kacau awak tidur. Hmm tapi semua tu dah takde :') Kalau lah diberi peluang, saya minta 5 minit pun cukup lah untuk jumpa awak. 5 minit pun cukuplah asalkan saya dapat tengok muka org yg paling saya rindukan dan sayangkan ni :')

     Awak, awak tak rindu saya ke? Hmm k saya tahu jawapan diee. haha hmm :') Hmm okay lah, penat nak menaip :') Awak, saya sayang awak tau, saya rindu awak dan saya cintakan awak :') Awak kenangan terindah saya. Awak cinta terakhir saya :') Fi Hifzillah,semoga Allah jagakan awak untuk saya :') Assalamualaikum.......

                                                                                                                              Yang mencintaimu,
                                                                                                                                 Tasya ;)