Nur Natasya ♥

D'Boss!

Assalamualaikum semua. Welcome to my site. Please behave urself and harsh word not allowed.


Entries About Linkies


Banner


photobucket

Credits!

Template: zaatboy boy
Basecodes: AtieQa Afiqah
Others:   


iLoveYou :')

 
 

Orang takkan tahu betapa sakitnya bila dikecewakan oleh orang yang kita sayang. Sampailah satu masa nanti die kenaa ;') Kalau awak dekat tempat saya, awak akan tahu betapa sakitnya bila diabaikan. Saya tak mintak pun awak call/text saya 24 jam. Saya tahu awak penat kerja. Saya faham, tapi atleast, luangkan sikit masa yang awak ada tu dengan saya. 

Saya penat nak pertahankan relay kite neh. Saya penat nak gaduh lagi. Saya dah tak kuat nak tanggung semua neh sorang sorang. Nanti awak dah pergi PLKN, lagilah awak takder masa untuk saya. Hmm, saya harapkan masa neh jelah yang saya ada untuk dapat perhatian awak. Tapi awak? Hmm, selama neh siapa saya bagi awak?

Selama neh, saya tanggung sakit sorang sorang je. Bila orang senyum,saya senyum. Bila orang ketawa, saya ketawa. Tapi hati saya? Takder orang yang tahu. Hati saya menangis tiap kali pikir pasal awak. Pikir pasal KITA. Saya dah penat sayang. Penat sangat. Mohon faham saya :'(


Saya tahu break bukan jalan mudah untuk kita selesaikan masalah kita. Tapi,
 serious saya dah tak tahu lagi apa patut saya buad lagi :-( Hati saya sangat bila teringat semua neh b. Sakit sangat ;'( Saya dah terlalu sayangkan awak sayangg ;(
 
Saya rindu Amirul Hakim saya yang dulu. Amirul Hakim yang awak cakap dah takde and yang dah tak wujud tuuu. Hmm hmm, saya tahu awak takkan bolehh:'( Bila difikirkan balik, saya sepatutnya terima awak seadanyaa kan? Terima awak walau macam mana pun diri awak :') Saya tahu tu. Sekarang saya sedar, saya tak boleh takder awak. Saya tak sanggup kehilangan awk. Hidup saya kosong takder awak. Sebab saya dah terlalu sayangkan awakkkkkk :'(
 
 Saya tahu, mustahil untuk Amirul Hakim sekarang berubah jadi macam dulu balik. Saya tahu semua tu takkan terjadi. Hmm hmm saya terima awak seadanyaa b ;') Saya terima awak yang sekarang nehh. Saya kan pernah bagithu yg saya sanggup terluka asalkan saya dengan awak. Biarlah dorang nak cak saya bodoh kepe. Saya tak kesah asalkan awak bersama saya. Hmm, mohon getback ;') Awak sorang je lelaki yg saya pernah merayu macam neh b :'( Saya terlalu sayangkan awakkkk. Hmm iloveyouu Amirul Hakim <'3